Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
Imaginereclama A3.jpg Dreptunghi rotunjit
DANSUL este IDEAL ..... pentru toate varstele ! Daca vrei sa inveti sa dansezi Salsa, Bachata, Merengue, Kizomba, Rueda, Cha-cha , Dansuri sincron, intr-un cadru placut si distractiv, VINO SA TE DISTREZI CU NOI ! Distractia, pasiunea si efortul fizic sunt principalele motive pentru ca tu sa uiti de stresul cotidian si sa petreci o seara placuta in ritmuri de dans. Va invitam sa descoperiti experiente incredibile, un nou mod de viata, sa simtiti frumusetea si pasiunea DANSURILOR LATINO.
Imagine
Schema cursurilor va fi structurata pe diverse stiluri si o vom stabili la inceputul fiecarei luni, in functie de evolutia dvs. !! Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. Datele noastre complete se afla la pagina de Contact din meniul principal.
****Grupa 1 de incepatori: marti si joi : 19.30 - 20.30 ****Grupa 2 incepatori: luni si miercuri :19:30-20-30 ****Grupa intermediari : marti si joi : 20.30 - 21.30 ****Grupa avansati marti si joi : 21.30 - 22.30 Locatie: West Mall (et.6) Adresa: Soseaua Vestului, Ploiesti (Gara de vest / intre Altex si Benzinaria OMV)
..
Program cursuri 2017:
avansati.pngWestMallPloiesti.jpg
Reduceri de: -10-20% pt grupuri, -20% pt sudenti/elevi, -20% pt cupluri, -50% pt someri/pensionari
Dreptunghi rotunjit