Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
Imaginereclama A3.jpg
CLUBURI UNDE ORGANIZAM PETRECERI LATINO
NEWS: Fiti la curent cu toate noutatile din "Comunitatea Salsa", urmarind si conturile de Facebook : Salsa Passion Dance School & Salsa Dance Ploiesti (Recomandam sa va faceti cont ca sa puteti vizualiza si discuta postarile acestora) Avantajele comunitatii Salsa - un nou stil de viata: Super petreceri cu specific latino si super colegi; Va puteti imprietenii cu oameni din diverse domenii de activitate; Organizam excursii montane si activitati in scop caritabil ; Impreuna cu DJ-ul nostru pregatim caravane si vizitam alte orase unde sunt scoli de dans; Organizam Party-uri cu diverse teme vestimentare si concursuri cu premii! Dansuri sincron pentru distractie maxima . Serviciul Foto&Video de la Party-urile noastre este oferit gratis. Nu sunt alte taxe ascunse! Nu nu se percep cotizatii anuale ! Nu sunteti obligati sa participati la activitatile in scop caritabil ! Sustinem antrenementul privat al doritorilor care merg in concursuri locale sau nationale. Coregrafie speciala adaptabila in functie de evenimentul dvs. Distractia, pasiunea si efortul fizic sunt principalele motive pentru ca tu sa uiti de stresul cotidian si sa petreci o seara placuta in ritmuri de dans. Te asteptam cu drag! Echipa "Salsa Passion"
DA MASK (Caffe Bar&Lounge) VINERI Orar: 22.00 - 04.00 Locatie: B-DUL BUCURESTI, NR.28 vis-a-vis de Facultatea de Petrol si Gaze - UPG Ploiesti Rezervari la 0734 929 655 Cafeneaua DaMask se află in vecinătatea universității UPG, și este cunoscută ca și cafeneaua studenților. Pornind de la acest concept, vă puteți bucura de cele mai accesibile prețuri în una din cele mai spațioase cafenele din Ploiești. Locația beneficiază și de două mese de ping- pong, de care clienții se pot bucura. În weekend cafeneaua se transformă în club de noapte, găzduind vinerea petreceri cu ritmuri fierbinti pe muzica latino, iar sâmbăta petreceri cu DJ, stand-up comedy, karaoke, la care au acces studenții pe baza carnetului de student, dar și clienții fideli ai clubului. Organizator petrecere: Larisa Banica
FOR TASTES (Caffe Bar&Lounge) VINERI Orar: 22.00 - 03.00 Locatie: Comuna Targsoru Vechi, Sat Zahanaua, DN1A, Zahanaua 107593 Rezervari la 0746.277.171 Construit intr-o zona retrasa din afara orasului, pe un domeniu privat, For Tastes este destinatia perfecta pentru cei care isi doresc sa organizeze un eveniment de exceptie. Organizatori: Alyn Gorbe&Paul Smith (M.U.S)
damask.jpgfortastes.jpg